Fanfare Les Amis Réunis huldigt jubilarissen op zondag 10 november

De jubilarissen van links naar rechts: Wiel Schroten, Leo Philips, Giel Braun, Piet Winthagen, Gerard Eussen, Aafke Houben, Harry Houben, Jesse van Kruchten, Gaston Eijssen, Michelle Erven. 

Op zondag 10 november viert Fanfare Les Amis Réunis de jubilea van tien leden, met een indrukwekkende staat van dienst variërend van 12,5 jaar tot maar liefst 75 jaar lidmaatschap.

De dag begint met een H. mis om 09.30 uur in de Theresiakerk, die muzikaal wordt opgeluisterd door het opleidingsorkest van de vereniging. Aansluitend vindt in gemeenschapshuis ’t Wouves de huldiging plaats van de jubilarissen Piet Winthagen (75 jaar lid), Leo Philips (75 jaar muzikant en 25 jaar lid), Wiel Schroten (50 jaar lid), Harry Houben (50 jaar lid), Giel Braun (25 jaar lid) en Gerard Eussen (25 jaar lid). Jesse van Kruchten, Aafke Houben, Michelle Erven en Gaston Eijssen vieren hun 12,5-jarig jubileum.

Na de interne huldiging geven de fanfare en drumband om 13.00 uur een concert dat gratis toegankelijk is voor publiek. Aansluitend is er van 14.00 tot 15.30 uur een receptie ter ere van de jubilarissen die 25 jaar of langer lid zijn van de vereniging. Iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en samen de jubilarissen te feliciteren. De feestelijke dag wordt afgesloten met een gezellig optreden van De Ransdorf Muzikanten.